Menu

Onderhoud en Optimalisatie met hoofdletter O


Service is geen loos begrip bij Sabcobel. Integendeel, we pakken er graag mee uit. Zowel voor onze winkel- als industriekoelingklanten. U kan steeds rekenen op een aangepast professioneel onderhoud van de volledige installatie, wat ook de capaciteit of complexiteit is.

Uw rendement, onze zorg

Dankzij onderhoudscontracten op maat volgen we uw koeltechnische installatie tot in de puntjes op. We bekijken samen welke formule het best bij u past, en garanderen het beste advies, de scherpste interventies en meest rendabele opvolging van uw koelinginfrastructuur.

Voor winkelkoeling hebt u de keuze tussen drie formules: basic, advanced of advanced plus. Voor industriekoeling stemmen we het onderhoudscontract af op de techniciteit van de geleverde installatie. We brengen uw koelingcomponenten tot in de kleinste details in kaart, bepalen de tijdsintervallen van de onderhoudcheck-ups. Op die manier garanderen we dat uw koelsysteem constant zo optimaal, economisch en ecologisch mogelijk presteert en rendeert.

Haarscherpe analyses

Uiteraard zorgen wij - 7 dagen op 7 en 24 uur op 24 - bij eventuele defecten voor een snelle diagnose en interventie. In heel wat gevallen kunnen wij via monitoring op afstand de onregelmatigheid al verhelpen. Zo beperkt u eventueel waarde- of productieverlies tot het absolute minimum. Daarnaast staan onze mobiele onderhoudstechnici in België en Luxemburg continu voor u klaar.

Na elk contractueel onderhoud en bij elke interventie krijgt u een gedetailleerde rapportering. Dit handig en nuttig document is een ideale leidraad om uw koelinstallatie nog verder te stroomlijnen en te finetunen. Een garantie op performantie, wie wil daar niet voor tekenen?


© 2019 Sabcobel - privacy policy - cookie policy - sitemap - this is an ikon.be site
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Sabcobel gebruik van cookies. Meer informatie   OK