‘Cooling, our nature’ is waar wij voor staan

Dit is hoe we het aanpakken

Wetgeving

Bij Sabcobel zijn we steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de wetgeving en deze kennis delen we graag met u.

Meer weten?

Ecologie

Wij focussen ons op natuurlijke koudemiddelen:

1. CO2
2. NH3
3. R290

Meer weten?
DSC00782
DSC04389
Sabcobel_fotoshoot projecten_West-VL_20
Sabcobel_fotoshoot projecten_68
DSC05331
Sabcobel_fotoshoot projecten_17
Sabcobel_fotoshoot projecten_154
DSC05523

Technologie

Innovatie staat bij ons niet stil. Sabcobel blijft zoeken naar nieuwe technologieën, zowel onze koelsystemen als onze doortastende service zijn voorlopers in de markt.

Meer weten?

Cooling,
our nature

Onze missie
uitgelicht

Samen bereiden we ons voor op de toekomst; dit doen we door te blijven anticiperen op nieuwe wetgeving, energieverbruik, concept & engineering, digitalisatie, HR-beleid, enz. “Sit back and relax”, staat niet in ons woordenboek. WIJ STAAN NOOIT STIL!

Vandaag is de derde generatie Coppens aan zet. Het levert een geweldige mix op tussen jarenlange expertise en vernieuwing. Maar Sabcobel is een familiebedrijf in de ruime betekenis. Voor ons zijn al onze werknemers familie. Ze zijn onze grootste ambassadeurs. Ze zijn uw aanspreekpunt en onze trots! De Sabcobel cool pack telt momenteel zo’n 95 familieleden.

Uw Sabcobel-technieker
Altijd in uw buurt!

Met 4 vestigingen zijn we nooit veraf

Get in touch
Contact
Sabcobel maakt gebruik van cookies. Door de website te blijven gebruiken gaat u akkoord met ons privacy beleid. Ik ga akkoord Meer info?