Sabcobel_fotoshoot projecten_154
Sabcobel_fotoshoot projecten_156
Sabcobel_fotoshoot projecten_145
Sabcobel_fotoshoot projecten_153

Industriële koeling

Sabcobel begrijpt de complexiteit van industriële koeling als geen ander. Wij creëren daarom conceptuele oplossingen op maat van uw bedrijf. Of het nu gaat om koelsystemen voor de voedingsverwerkende industrie, proceskoeling voor de non-foodsector of diepvriesopslag, onze experten weten er raad mee.

Realisaties

Voeding

Zowel voor groenten en fruit als voor vlees, vis en bakkerijen in een industrieel kader kunnen wij op basis van onze jarenlange ervaring aangepaste installaties ontwikkelen die een optimale (en langdurige) bewaring kan garanderen.

Kleine en middelgrote installaties

Transkritische CO2 installaties of Propaan chillers met industrieel karakter. Steeds met de focus op mogelijke warmterecuperatie.

Grote installaties

NH3 installaties of cascade CO2/NH3 installaties voor zowel koelen als vriezen met PLC sturing.
Contacteer ons

Logistiek

Bij Sabcobel begrijpen we de unieke behoeften van de logistieke sector, waar nauwkeurige temperatuurbeheersing van essentieel belang is voor het behoud van kwaliteit en veiligheid van goederen tijdens transport en opslag.

Oplossing op maat

Onze op maat gemaakte koelsystemen bieden betrouwbare en efficiënte oplossingen om de integriteit van uw producten te waarborgen, of het nu gaat om voedsel, farmaceutische producten of andere temperatuurgevoelige goederen. Vertrouw op Sabcobel voor hoogwaardige koeloplossingen die voldoen aan de specifieke eisen van uw logistieke operaties.
Contacteer ons

Pharma

Bij Sabcobel zijn we trots op onze expertise in de industriële sector, waar we een breed scala aan diensten leveren, waaronder oplossingen voor de farmaceutische industrie.

Oplossing op maat

We begrijpen dat nauwkeurige koeling van essentieel belang is voor de producten in de farmaceutische sector, en daarom bieden we betrouwbare en efficiënte koelsystemen die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en veiligheid. Ontdek hoe onze op maat gemaakte oplossingen de productiviteit en betrouwbaarheid van uw farmaceutische processen kunnen verbeteren.
Contacteer ons

Service: onderhoud
en optimalisatie

Een doorgedreven service is uw grote voordeel. Wij ontnemen pro-actief al uw zorgen. Uw installatie krijgt de beste zorgen dankzij onze doortastende aanpak, snelle interventies en vlotte communicatie.

We stemmen ieder onderhoudscontract af op de techniciteit van uw koelinstallaties. We brengen al uw koelingcomponenten tot in de kleinste details in kaart en bepalen de tijdsintervallen van de pro-actieve check-ups. Zo kunnen we het meeste garanties bieden en zijn snelle diagnoses en interventies mogelijk. In heel wat gevallen kunnen wij via monitoring op afstand de onregelmatigheden al te verhelpen. Een garantie op performantie, wie tekent daar niet voor?

Voor industrie koeling werken wij met service contracten op maat gezien elke industriële installatie anders is. Revisies van compressoren behoren hier ook toe. Contacteer ons voor meer info.

Contact
Sabcobel maakt gebruik van cookies. Door de website te blijven gebruiken gaat u akkoord met ons privacy beleid. Ik ga akkoord Meer info?