Sabcobel_fotoshoot projecten_154
Sabcobel_fotoshoot projecten_156
Sabcobel_fotoshoot projecten_145
Sabcobel_fotoshoot projecten_153

Industriële koeling

Sabcobel begrijpt de complexiteit van industriële koeling als geen ander. Wij creëren daarom conceptuele oplossingen op maat van uw bedrijf. Of het nu gaat om koelsystemen voor de voedingsverwerkende industrie, proceskoeling voor de non-foodsector of diepvriesopslag, onze experten weten er raad mee.

Realisaties

Voeding & opslag

Zowel voor groenten en fruit als voor vlees, vis en bakkerijen in een industrieel kader kunnen wij op basis van onze jarenlange ervaring aangepaste installaties ontwikkelen die een optimale (en langdurige) bewaring kan garanderen.

Kleine en middelgrote installaties

Transkritische CO2 installaties of Propaan chillers met industrieel karakter. Steeds met de focus op mogelijke warmterecuperatie.

Grote installaties

NH3 installaties of cascade CO2/NH3 installaties voor zowel koelen als vriezen met PLC sturing.
Contact us

Proces

Het productieproces draait meestal op volle toeren en heeft daarom in vele gevallen nood aan de juiste (af-)koeling.

Oplossing op maat

Onze engineers zijn gespecialiseerd in het uittekenen van uw industriële processen en inzicht te vergaren in uw specifieke noden. Zij creëren telkens een oplossing op maat zodat uw proces op de juiste plekken en op het juiste moment voorzien wordt van koeling. Voeding, plastic of een drukkerij? Onze Sabcobel-engineers gaan geen uitdaging uit de weg.
Contact us

Fun & ice

Door de jaren heen lagen we als team al verschillende keren aan de basis van heel wat plezier. Zo werkten we mee aan verschillende ijspistes voor zowel recreatief als professioneel gebruik. Wij hebben de eerste Full CO2 ijspiste ontworpen en geïnstalleerd in België als ook een curling baan. Daarnaast hebben we nog enkele ijspistes in onderhoud. Zo hebben we de nodige kennis in huis.

Contacteer ons

Wij gaan geen vraag uit de weg, integendeel! Wij creëren als team oplossingen.
Contact us

Service: onderhoud
en optimalisatie

Een doorgedreven service is uw grote voordeel. Wij ontnemen pro-actief al uw zorgen. Uw installatie krijgt de beste zorgen dankzij onze doortastende aanpak, snelle interventies en vlotte communicatie.

We stemmen ieder onderhoudscontract af op de techniciteit van uw koelinstallaties. We brengen al uw koelingcomponenten tot in de kleinste details in kaart en bepalen de tijdsintervallen van de pro-actieve check-ups. Zo kunnen we het meeste garanties bieden en zijn snelle diagnoses en interventies mogelijk. In heel wat gevallen kunnen wij via monitoring op afstand de onregelmatigheden al te verhelpen. Een garantie op performantie, wie tekent daar niet voor?

Voor industrie koeling werken wij met service contracten op maat gezien elke industriële installatie anders is. Revisies van compressoren behoren hier ook toe. Contacteer ons voor meer info.

Contact
Sabcobel maakt gebruik van cookies. Door de website te blijven gebruiken gaat u akkoord met ons privacy beleid. Ik ga akkoord Meer info?