We keep it fresh

Retail koeling

Meer weten?

Wij bieden de meest performante oplossingen voor gekoelde of bevroren producten in uw winkelruimte. Geen uitdaging is ons te groot! Al 50 jaar zijn we exclusieve verdeler van Epta koelmeubelen in België waaronder de merken: Costan en Eurocryor. Deze zijn toonaangevende koelmeubels over de hele wereld.

Industriële koeling

Meer weten?

Sabcobel begrijpt de complexiteit van industriële koeling als geen ander. Wij creëren altijd een oplossing op maat van uw bedrijf.

Our commitment

DSC05460_small

Service

Bij ons is “service” geen loos begrip. Wij bij Sabcobel ademen service alsof het zuurstof is. Of het nu om retail koeling of industriële koeling gaat, Sabcobel biedt steeds een service op maat van uw professionele noden en uw installatie, ongeacht de capaciteit of complexiteit.

Sabcobel's
happy clients

“De keuze voor Sabcobel was vrij vanzelfsprekend.
Er is een langdurige relatie.”
Renaud Caeymaex AD Delhaize Merbraine Bekijk het project
“Sabcobel is een droomleverancier.
Een aanrader om met zo'n firma verder te kunnen.”
Nicholas Lemaire Carrefour Market Pittem Bekijk het project
“Eind 2021 vernieuwden we onze volledige winkel, de korte planning was een uitdaging maar Sabcobel volgde alle afspraken correct op. Na een maand merken we reeds een enorme verlaging van ons energie verbruik, zowel de koeling als de verwarming draaien perfect.”
Philippe Geerts AD Delhaize Kortenberg Realisaties
“Sabcobel is al meer dan 20 jaar onze vaste partner in koeling, en als klant weten wij waarom, eens Sabcobel altijd Sabcobel.”
Steven Stouten Eigenaar Spar Schriek & Spar Kessel Realisaties
Contact
Sabcobel maakt gebruik van cookies. Door de website te blijven gebruiken gaat u akkoord met ons privacy beleid. Ik ga akkoord Meer info?