Menu

Sabcobel: Voeling voor koeling


Winkelkoeling en industriekoeling: voor Sabcobel heeft het geen geheimen. Betaalbare fullservice van begin tot eind, daar gaan we voor. Van het ontwerp over installatie tot monitoring. Steeds met oog voor een modern design, natuurlijke koudemiddelen en vernieuwende totaalconcepten voor warmterecuperatie en energiemanagement.

Ja, wij lopen écht warm voor uw koeling.

 

« Als retailer vind ik Sabcobel een betrouwbare koeltechnisch firma door hun persoonlijk contact met de klant, bovendien bieden ze een snelle en correcte service aan op elk moment van de dag. »

Peter Kerremans - zaakvoerder - Carrefour Kapelle-op-den-Bos
 

 

« Mijn vernieuwde installatie levert de beloofde energetische prestaties, dit voor zowel de koeling als warmterecuperatie. Sabcobel inventariseerde mijn wensen en ontwierp een project op maat dat binnen het vooropgestelde budget bleef. »

Jurgen Masselus - zaakvoerder - AD Poperinge
 

Commercieel


Of u nu nood heeft aan koeltechnische installaties voor een kleine of middelgrote voedingswinkel, een tankstation … Sabcobel biedt de meest performante oplossing voor al uw koeltechnische wensen. 

Lees meer

Industrieel


De complexiteit van industriekoeling snapt Sabcobel als geen ander. Bij ons vindt u altijd een conceptuele oplossing op maat.

Lees meer

Contact


Vragen of inlichtingen? Aarzel niet om ons te contacteren. Wij komen graag bij u langs.

Contacteer ons


© 2020 Sabcobel - privacy policy - cookie policy - sitemap - this is an ikon.be site
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Sabcobel gebruik van cookies. Meer informatie   OK