Sabcobel_fotoshoot projecten_165
Sabcobel_fotoshoot projecten_23
Sabcobel_fotoshoot projecten_6
Sabcobel_fotoshoot projecten_21
Sabcobel_fotoshoot projecten_West-VL_98

Retail koeling

Wij bieden steeds de meest performante oplossingen voor gekoelde en/of bevroren producten in uw winkelruimte. Geen uitdaging is ons te groot. Ongeacht de ruimte, grootte, capaciteit, het type winkel of product, wij zoeken en vinden een oplossing op uw maat. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Realisaties

Koeling

Wandkoelingen

Design en energiezuinigheid gaan hand in hand in ons Costan gamma. Onze koelmeubels zijn te verkrijgen in verschillende hoogtes en dieptes, voor de lengte werken we steeds met 1m25, 1m88, 2m50 en 3m75.
Chilled vertical cabinets

Koeltogen

Een ruim assortiment aan bediening en zelfbedieningstoonbanken met zowel standaard oplossingen als maatwerk.
Serve-over

Stekkerklare koel- en vriesmeubelen

Onze stekkerklare koel- en vriesmeubelen bieden u de nodige flexibiliteit bij de inrichting van uw winkel.
Plug-in cabinets

Diepvries

Iedere winkel heeft een eigen lay-out en bijgevolg ook eigen behoeften als het op de inrichting van de diepvriesafdeling aankomt. Daarom bieden wij verschillende types vriesmeubelen aan. Zo kunnen onze engineers de perfecte samenstelling voor u creëren.

Diepvrieseilanden

Alleenstaande diepvrieseilanden creëren een meer open gevoel in de winkel. De verschillende formaten zorgen ervoor dat we voor iedereen een geschikt exemplaar hebben. 1 tot 2 meter breed en 1.88 tot 3.75 meter lang. Optioneel: kopmeubel.

Verticale diepvriesmeubelen

De verticale vriesmeubelen komen in verschillende formaten, ideaal voor de beschikbare oppervlakte van uw winkel. 2 tot 5 deuren, 2 tot 2.2 meter hoog en 1.88 tot 3.75 meter lang.
Vertical and horizontal freezers

Maatwerk

Met onze eigen schrijnwerkerij kunnen we volledig op maat werken. Hierbij is het mogelijk een standaard meubels een unieke toets te geven of volledig op maat te werken.

De mogelijkheden zijn nagenoeg oneindig

Inox plooiwerk, aluminium plooiwerk, houten wanden als afwerking van uw koelmeubel, ...

Neem contact met ons op

Maak uw afspraak met één van onze experten en bespreek de mogelijkheden face-to-face.
Contact us

Installatie

Onze engineers zorgen steeds voor een optimale werking van al uw koelsystemen.

Koel- en vriessystemen

Samen met u selecteren wij -op basis van de capaciteit van uw winkel- het geschikte koel- of vriessysteem. Dankzij onze berekening kunnen we streven naar een minimaal verbruik en een maximale performantie. Een absolute win-win voor u. Ook hier zijn er verschillende mogelijkheden. Zowel binnen als buiten opstellingen zijn mogelijk.
Contact us

Warmterecuperatie

Wij streven naar zero waste. Warmterecuperatie is hier één van. Bij het koelingsproces ontstaat er warmte welke we via een warmtewisselaar kunnen gebruiken voor opwarming van water, de winkel of sociale lokalen. Hierbij zijn verschillende toepassingen mogelijk via luchtcassettes of vloerverwarming.
Contact us

Service: onderhoud
en optimalisatie

Sabcobel_fotoshoot projecten_195

Een doorgedreven service is uw grote voordeel. Wij ontnemen pro-actief al uw zorgen. U kan er vanop aan: uw installatie krijgt de beste zorgen dankzij onze pro-actieve aanpak, snelle interventies en vlotte communicatie.

Voor een nog betere samenwerking bieden wij verschillende onderhoudscontracten aan op maat van uw bedrijf. Samen bekijken we welke formule het best aansluit bij de noden van uw installatie. We garanderen het beste advies en de sterkste interventies. U krijgt steeds de meest rendabele opvolging.

Voor retail koeling werken wij met 2 formules die telkens het onderhoud en de wettelijke lektesten voorzien. Vraag naar advanced en advanced plus formules voor meer info.

Waarom onderhoud uitvoeren?

  • Preventief en inspectief onderhoud is cruciaal voor de goede werking van uw installatie voor onder andere uw energie verbruik of uitval tijdens warmere zomers.
  • Voorkom grote kosten op lange termijn.
  • Wij beheren al uw administratieve verplichtingen omtrent uw installatie volgens de laatste normen. Waaronder lekattesten en eventuele kalibratie-attesten.
  • Geniet van een korting op uw wisselstukken en koelmiddel bij service interventies.

Onze formules

  • Advanced: Jaarlijks onderhoud voor een vaste prijs op een afgesproken datum. Service interventies zijn niet inbegrepen.
  • Advanced Plus: één vaste kost per maand voor zowel onderhoud als interventies op uw installatie (enkel mogelijk bij nieuwe Sabcobel installaties).

Monitoring

Wij volgen al uw installaties 24u op 24u. Het geeft ons een all-round beeld van uw installaties en geeft ons de kans pro-actief te reageren.

Geografische spreiding

Als één van de weinige firma’s in België is Sabcobel met z’n 3 vestigingen steeds dichtbij. Het maakt onze service nog optimaler.

Contact
Sabcobel maakt gebruik van cookies. Door de website te blijven gebruiken gaat u akkoord met ons privacy beleid. Ik ga akkoord Meer info?