IJSBREKERS

Dé coolste kennishub over hot topics

Sabcobel_Podcast_Sessie_2_Visual_V1_Website_1

Podcast: ijsbreker sessies

Alles wat je ooit wou weten over professionele koeling. In deze informatieve maar gemoedelijke podcast laten we onze experten zelf uitleggen wat er beweegt in het altijd veranderende landschap van koeling. Milieu, onderhoud, besparen, innovaties,… alles komt aan bod.

Sessie 2: De impact van het vernieuwde capaciteitstarief

Wat is de impact op jouw koelinstallatie van deze vernieuwde manier om de netkosten te verdelen ? In deze sessie geven Frixis voorzitter Herwig Coppens & elektrisch technisch expert Arne Vandenbroucke duiding bij het capaciteitstarief, inzicht in het energieverbruik van jouw installatie én duidelijke stappen om het piekvermogen te verminderen.

Sessie 1: besparen - een kwestie van partnership

We starten met hét hot topic van deze tijd: hoe kan ik besparen op mijn installatie? In deze sessie geven Herwig Coppens en Pieter Salomez je niet alleen praktische tips & tricks om het beste uit je installatie te halen; je komt ook te weten welke inspanningen Sabcobel levert om onze klanten voordeel te blijven bieden.

Webinar: ijsbrekers

schermafbeelding-2022-07-15-om-10-10-24

Sabcobel is een bedrijf met een eigen koers: we maken -door onze slimme en doordachte combinatie van ecologie, technologie en wetgeving- de weg vrij voor onze klanten.

Moderator Eveline Hoste ging het gesprek aan met Sabcobel en ging op zoek naar ‘coole’ antwoorden rond ‘hot’ topics.

Bekijk de opnames en leer bij hoe je jouw koeling -zowel nu als in de toekomst- efficiënter, performanter en energiezuiniger maakt.

Contact
Sabcobel maakt gebruik van cookies. Door de website te blijven gebruiken gaat u akkoord met ons privacy beleid. Ik ga akkoord Meer info?