Terug naar Inzichten

Cooling News - Editie 4

Mis hem niet!

SABCOBEL_CoolingNews4_NL

Met trots presenteren we de nieuwste editie van Sabcobel’s “Cooling News,” een must-read voor de industriële sector.  

Dit nummer biedt een fascinerende blik achter de schermen van Sabcobel, met een diepgaand interview met Nicolas Coppens, waarin hij de uitdagingen en successen van het familiebedrijf bespreekt. U ontdekt hoe Sabcobel de balans vindt tussen traditie en innovatie, terwijl ze streven naar duurzaamheid en efficiëntie. 

Verder in deze editie duiken we in actuele thema’s zoals ecologie en energie, met aandacht voor de impact van de nieuwe Europese F-gassenverordening en hoe bedrijven hiermee om kunnen gaan. We nemen u ook mee naar enkele van onze meest recente projecten, waar u kunt zien hoe Sabcobel innovatieve koeloplossingen toepast om aan de specifieke eisen van onze klanten te voldoen. 

Van de uitgebreide bespreking van de Total Cost of Ownership tot de nieuwste feiten en cijfers, deze editie zit boordevol waardevolle inzichten die u niet wilt missen. Of u nu geïnteresseerd bent in de nieuwste technologieën, energie-efficiëntie, of strategische bedrijfsvoering, “Cooling News” biedt het allemaal.  

Download nu de nieuwste editie en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in de koeltechniek. 

Disclaimer: We baseerden ons voor het artikel rond F-gassen op de wetgeving informatie van Frixis. De informatie rond het capaciteitstarief is gebaseerd op informatie van de VREG. Momenteel is het capaciteitstarief enkel van toepassing in Vlaanderen, voor de regelgeving in Wallonië verwijzen we u graag door naar de CWapE website.

Ken je geïnteresseerden?

Deel dit artikel met een vriend(in).

Get in touch!

Ook geïntrigeerd door dit inzicht? Ontdek wat de mogelijkheden zijn voor uw koeling. Maak uw afspraak met een van onze experten.

Contact us
Contact
Sabcobel maakt gebruik van cookies. Door de website te blijven gebruiken gaat u akkoord met ons privacy beleid. Ik ga akkoord Meer info?